ТЕХНОЛОГИИ ЗА ПЕЧАТ
ПРОДУКТИ
РЕКЛАМНИ СУВЕНИРИ
МАРКОВИ КОЛЕКЦИИ
ONLINE КАТАЛОЗИ
ПОРТФОЛИО
ЗА ФИРМАТА
КОНТАКТИ
Лазерно гравиране с ротация
Лазерно гравиране
Пълноцветен UV печат с ротация
Пълноцветен UV печат на сувенири
Многоцветен директен ситопечат на 360 градуса
Тампонен печат
Топъл печат и преге печат
Пълноцветен трансферен печат
Пълноцветен дигитален печат на текстил
Сублимационен печат на чаши и бутилки
Сублимационен печат на памучен текстил
Сублимационен печат на полиестерен текстил
Ситопечат с ротация
Ситопечат директен
Ситопечат трансферен
Трансферен печат с видеофлекс
Бродерия
Печат на тениски
Печат на чадъри
Печат на чанти
Печат на шапки
PVC надписи
Дигитален печат
Дизайн
Полимерни печати
Обемни стикери
Външна реклама
Рекламни сувенири
Рекламен текстил
Маркови колекции
Календари
Бележници и тефтери
Работно облекло
Разпродажба
Коледни каталози
Сборни каталози
Висок клас сборни каталози
Текстил
IT каталози
Пишещи средства
Запалки
Другитърсене по код на артикула
търсене по име на артикула

Вашата кошница е празна!
 
вашата кошница е празна
( 0 броя )


 
забравена парола

 
19.09.2019 г.
Участие на рекламна агенция Джей дизайн в ...
Екипът на Рекламна агенция Джей Дизайн,   Ви кани да посе...
 
03.07.2019 г.
Внос и печат на рекламни продукти за излет
Внос и печат на артикули за излет за реклама   Рекламна аг...
 
06.06.2019 г.
Внос и печат на рекламни продукти за море
Внос и печат на плажни артикули за реклама   Рекламна аген...
 
17.04.2019 г.
Многоцветен директен ситопечат с ротация н...
Многоцветен директен ситопечат с ротация на 360 градуса   ...
 
27.08.2017 г.
Лазерно гравиране
Лазерно гравиране   Рекламна агенция Джей дизайн внедри но...
 
24.10.2016 г.
Лазерно гравиране с ротация на 360 градуса
Лазерно гравиране с ротация на 360 градуса   Рекламна аген...
 
   НачалоВсички новини


Всички новини


19.09.2019 г.
Участие на рекламна агенция Джей дизайн в Copi's
Екипът на Рекламна агенция Джей Дизайн,   Ви кани да посетите щанда на Рекламна агенция Джей Дизайн по време на предстоящото 8 международно изложение за реклама  COPI’S, в Интер Експо Център, което ще се проведе в периода 25 –26 септември 2019 г. от 10.00 – 18.00 часа и 27 септември 2019 от 10.00 – 17.00 часа в Зала  4,  Щанд  D 10.   През 2019 г., вярна на своите традиции, рекламна агенция Джей дизайн успешно: внедри нова  услуга за брандиране на рекламни сувенири и продукти от парфюмерийната и козметична индустрия: многоцветен ротационен печат на цилиндрични и конични артикули; разшири обсега на предлаганите услуги с ротационно гравиране на 3600 и вече прави и гравиране на химикалки на 3600. По време на изложението рекламна агенция Джей дизайн ще Ви презентира:   продукти напечатани с многоцветен ротационен печат; химикалки и други рекламни материали гравирани с ротация на 3600; продукти напечатани с пълноцветен дигитален ротационен печат на 3600. новата колекция от рекламни сувенири, хит за 2019-2020 г.  във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници; ще Ви предостави коледни и сборни каталози за рекламни сувенири. Моля, да направите On-line регистрация на приложения линк: https://registration.iec.bg/expo/47/form/bg,  за да се възползвате от безплатен вход за изложението.   On-line регистрацията ще бъде активна до 23:59 часа на 24 септември, след което се затваря.  При представяне на поканата  на входа при посещение на COPI’S  –  входът за Вас ще бъде свободен. Екипът на Рекламна агенция Джей Дизайн,  Ви очаква  в  Зала  4,  Щанд  D 10  
 
03.07.2019 г.
Внос и печат на рекламни продукти за излет
Внос и печат на артикули за излет за реклама   Рекламна агенция Джей дизайн внася богата гама от продукти за излет за реклама: одеала за пикник за реклама, барбекю за реклама и комплекти за барбекю за реклама,  раници за пикник за реклама, кошници за пикник за реклама, хладилни раници за реклама,  хладилни чанти за реклама, охладители за реклама, триъгълни раници за реклама, моряшки раници за реклама, бинокли за реклама, лампи за къмпинг за реклама, туристически аксесоари за реклама, термоси за реклама, термочаши за реклама, манерки за реклама, многофункционални бутилки за реклама, метални бутилки за реклама, стъклени бутилки за реклама, бутилки от тритан за реклама, Рекламирайте Вашия бизнес, чрез висококачествените рекламни продукти за излет и услуги за печат на рекламни сувенири на рекламна агенция Джей дизайн !
 
06.06.2019 г.
Внос и печат на рекламни продукти за море
Внос и печат на плажни артикули за реклама   Рекламна агенция Джей дизайн внася богата гама от продукти за плаж за реклама: плажни чадъри за реклама, плажни топки за реклама, плажни възглавнички за реклама, плажни дюшеци за реклама и плажни пояси за реклама, плажни шезлонги за рекламаплажни постелки за реклама и плажни кърпи за реклама, плажни хавлии за реклама, плажни игри за реклама, джапанки за реклама. Разполага със собствена печатна база и може бързо и качествено да напечата Вашите рекламни продукти за море. Доверете се на професионалния екип на рекламна агенция Джей дизайн и рекламирайте Вашия бизнес, чрез висококачествените рекламни продукти за море  и услуги за печат на промоционални продукти на рекламна агенция Джей дизайн !
 
17.04.2019 г.
Многоцветен директен ситопечат с ротация на 360 градуса
Многоцветен директен ситопечат с ротация на 360 градуса   Рекламна агенция Джей дизайн внедри нова технология, която дава възможност за многоцветен печат на 360 градуса без ограничение в рекламната площ за печат. Технологията е подходяща за големи тиражи. Ще брандираме Вашето лого без ограничения в размера и с визия съобразно Вашите критерии и изисквания. В резултат Вашите рекламни сувенири ще бъдат с уникална визия !
 
27.08.2017 г.
Лазерно гравиране
Лазерно гравиране   Рекламна агенция Джей дизайн внедри нов лазер, който дава възможност за светло и тъмно лазерно гравиране с персонализация, без ограничение в рекламната площ за гравиране. Гравирайте Вашето лого с размер и визия съобразно Вашите критерии и изисквания и Вашите рекламни сувенири ще бъдат с уникална визия !
 
24.10.2016 г.
Лазерно гравиране с ротация на 360 градуса
Лазерно гравиране с ротация на 360 градуса   Рекламна агенция Джей дизайн внедри нова, уникална за България услуга за брандиране - светло и тъмно лазерно гравиране с ротация на 360 градуса и възможност за персонализация. Чрез нея могат да се гравират цилиндрични сувенири без ограничение в размера на рекламната площ, като термоси, термочаши и други цилиндрични артикули. Край на ограничението в размера на гравиране при цилиндрични артикули. Гравирайте Вашето лого с размер и визия съобразно Вашите критерии и изисквания и Вашите рекламни сувенири ще бъдат с уникална визия.
 
24.10.2016 г.
Пълноцветен UV печат на плоски артикули с височина до 15 см
Пълноцветен UV печат на плоски артикули с височина до 15,5  см   Рекламна агенция Джей дизайн внедри нова, уникална за България услуга, пълноцветен UV печат на плоски артикули с височина до 15,5 см. Край на ограничението в размера на артикулите при пълноцветен UV печат. Брандирайте Вашето лого с пълноцветен UV печат с размер и визия съобразно Вашите критерии и изисквания и Вашите рекламни сувенири ще бъдат различни и уникални !
 
24.10.2016 г.
Пълноцветен UV печат с ротация на 360 градуса на цилиндрични артикули
Пълноцветен UV печат на цилиндрични артикули с диаметър до 15,5 см   Рекламна агенция Джей дизайн внедри нова, уникална за България услуга, пълноцветен UV печат с ротация на 360 градуса на цилиндрични артикули с диаметър до 15,5 см,  с възможност за персонализация. Край на ограничението в размера за пълноцветен UV печат на артикули с цилиндрична форма. Брандирайте Вашето лого с пълноцветен UV печат чрез ротация с размер и визия съобразно Вашите критерии и изисквания и Вашите рекламни сувенири ще бъдат различни и уникални !
 
03.07.2015 г.
Нови календари за 2016
Многолистни календари за 2016 със специална цена до 30.07.2015 Разгледайте новата ни колецкия от многолистни календари за 2016 и се възползвайте от промоцията.
 
12.02.2015 г.
Промоция калъф за кабели!
Рекламна агенция Джей Дизайн Ви предлага 700 броя калъфи за по-добро организиране на вашите кабели. Промоционална цена 1.50 лв без ДДС
 
11.02.2015 г.
Преносими зарядни батерии
   Рекламна агенция Джей Дизайн Ви предлага най-новия хитов продукт на пазара - мобилни зарядни батерии.    Зарядната преносима батерия спомага за допълнителен заряд на вашето мобилно устройство (телефон, таблет).
 
11.02.2015 г.
Еко зарядни устройства
    Рекламна агенция Джей Дизайн Ви предлага иновативен метод на зареждане на вашите мобилни устройства.     С помощта на слънчевата енергия и соларните панели в самото зарядно се осъществява заряд към вашия телефон или таблет.
 
06.02.2015 г.
Нов адрес на рекламна агенция Джей Дизайн
       Рекламна агенция Джей Дизайн е на нов адрес:        София 1233, ул."Лютиброд" №11        тел.:   (02) 981 72 98 / 981 72 99        GSM: Търговски директор: 0878 124 785           Търговски отдел:       0878 124 782 / 0885 336 722           Отдел Дизайн:            0878 227 431  
 
10.11.2014 г.
Висококачествени чадъри за дъжд
Рекламна агенция Джей дизайн Ви предлага богата гама от висококачествени ветроустойчиви чадъри,  автоматични чадъри,  двойно автоматични ветроустойчиви сгъваеми чадъри, чадъри за ВИП персони, Еко чадъри и промоционални чадъри за дъжд. Чадърите са подвижна реклама на  Вашия бизнес. Във връзка с предстоящите Коледни празници, подарете на Вашите бизнес партньори и клиенти качествен чадър от рекламната колекция на чадъри от рекламна агенция Джей дизайн с Вашия корпоративен бранд и превърнете рекламата на Вашия бизнес  в подвижна. Заповядайте в офиса на Рекламна агенция Джей дизайн и направете правилния избор на Коледни подаръци за Вашите бизнес партньори и клиенти!
 
10.11.2014 г.
USB флаш памети
Рекламна агенция Джей дизайн Ви предлага изобилие от модели и разнообразие на цветове на USB флаш памети с различен капацитет: метални USB флаш памети, USB от кожа и метал, пласмасови USB флаш памети, промоционални USB флаш памети, USB карти с Ваши дизайн, USB химикалки, USB флаш памети с индивидуален дизайн. Колекцията от USB памети на рекламна агенция Джей дизайн, непрекъснато се обновява и разширява. USB флаш памет е необходим и полезен бизнес подарък  за всеки. Във връзка с предстоящите Коледни празници, подарете на Вашите бизнес партньори и клиенти USB флаш памет с Вашия корпоративен бранд и станете част от ежидневието им. Заповядайте в офиса на Рекламна агенция Джей дизайн и направете правилния избор на Коледни подаръци за Вашите бизнес партньори и клиенти!
 
10.11.2014 г.
Чадъри за ВИП персони
Рекламна агенция Джей дизайн Ви предлага висококачествени ветроустойчиви чадъри за ВИП персони с предружител. Заповядайте в офиса на Рекламна агенция Джей дизайн и направете правилния избор на Вашия чадър, така че да се движите спокойно и безпроблемно и в дъждовното време
 
07.11.2014 г.
Коледни играчки с корпоративен дизайн
Рекламна агенция Джей Дизайн Ви предлага богат гама от цветове и размери от  Коледни топки и играчки с корпоративен дизайн. Присъствайте на празничната Коледна вечер чрез корпоративните Коледни топки на Коледната елха на Вашите бизнес партньори и клиенти. Заповядайте в офиса на рекламна агенция Джей дизайн , за да направите правилния избор!  
 
07.10.2014 г.
Време е за коледни подаръци
Рекламна агенция Джей Дизайн Ви предлага богат асортимент от коледни сувенири за 2015 година. Изненадайте Вашите бизнес партньори и клиенти с обновената Коледната колекция от рекламни сувенири на Рекламна агенция Джей Дизайн! Заповядайте в офиса на рекламна агенция Джей дизайн , за да направите правилния избор!
 
07.10.2014 г.
Коледните празници наближават!
Във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници рекламна агенция Джей Дизайн Ви предлага обновена и обогатена колекция от рекламни сувенири . В офиса на рекламна агенция Джей дизайн Вие ще видите изобилие от мостри на календари, бележници, бизнес комплекти  от по-нисък и по-висок клас, USB флаш паметивисококачествени чадъри и други рекламни сувенири , подходящи за Вашите бизнес партньори и клиенти. Заповядайте в офиса на рекламна агенция Джей дизайн , за да направите правилния избор!
 
06.10.2014 г.
Промоция на многолистови календари 2015
Рекламна агенция Джей Дизайн прави промоция на многолистови календари за 2015 . В офиса на рекламна агенция Джей дизайн Вие можете да разгледате богатия асортимент от многолистови календари , работни календари 2015 , вечни календари , календари пирамидки  , които рекламна агенция Джей дизайн предлага за 2015 година. Заповядайте в  офиса на рекламна агенция Джей дизайн , за да направите правилния избор за Вашите календари 2015!
 
04.09.2014 г.
Рекламни бележници 2015
Рекламна агенция Джей дизайн предлага богат асортимент от Рекламни бележници 2015, подходящи за фирмени събития или корпоративни подаръци. В сайта на рекламна агенция Джей дизайн можете да намерите богата цветова гама от рекламни бележници за 2015, налични на склaд. Рекламна агенция Джей дизайн разполага със собствена печатна база и можете да получите комплексно обслужване. Заповядайте в офиса на рекламна агенция Джей дизайн , за да направите правилния избор на  Рекламни бележници 2015 !
 
07.08.2014 г.
Промоция -5% на силиконови гривни
Рекламна агенция Джей дизайн прави промоция на силиконови гривни от 5%. Отстъпката се отнася за силиконови гривни над 100 броя. Рекламна агенция Джей дизайн разполага с богата гама от цветове на силиконови гривни на склaд. Рекламна агенция Джей дизайн прави ротационен печат на силиконови гривни. Промоцията важи от 07.08.2014 г. до 13.08.2014 г. Последвайте линка по-долу, за да разгледате богатия избор на рекламни силиконви гривни   Силиконови гривни
 
07.08.2014 г.
Промоция -5% на чадъри
Рекламна агенция Джей дизайн прави промоция на всички модели чадъри от 5%. Отстъпката се отнася за чадъри над 100 броя. В сайта на Рекламна агенция Джей дизайн можете да открийте най-новите ни еко чадъри израбитени по специална технология от рециклирани бутилки. Рекламна агенция Джей дизайн предлага богата гама от ветроустойчиви чадъри, подходящи за всички сезони. Промоцията важи от 07.08.2014 г. до 13.08.2014 г. Последвайте линка по-долу, за да разгледате богатия избор на рекламни чадъри   Рекламни чадъри
 
07.08.2014 г.
Промоция -5% на термочанти
Рекламна агенция Джей дизайн прави промоция на всички модели термочанти от 5%. Отстъпката се отнася за термочанти над 100 броя. Рекламна агенция Джей дизайн предлага богата гама термочанти, подходящи за летния сезон. Промоцията важи от 07.08.2014 г. до 13.08.2014 г. Последвайте линка по-долу, за да разгледате богатия избор на рекламни термо чанти    Рекламни термочанти
 
05.06.2014 г.
Подарък за световното по футбол 2014
Промоция ключодържател M01976 - 3.14 лв. Подарък за световното по футбол 2014 Промоцията важи до изчерпване на количеството - 300 броя
 
05.06.2014 г.
Ротационен печат на силиконови гривни!
Ротационен печат на силиконови гривни!
 
03.12.2011 г.
Баджове!!!
Транспарантни баджове с разтегателна корда и метален клипс
 
02.12.2011 г.
Ново предложение!!!
Мениджърски комплект, идеален за офис подарък
 
02.05.2011 г.
НОВ АДРЕС
От 01.05.2011 г. Рекламна агенция Джей дизайн има нов адрес: София 1233, ул."Софроний Врачански" №62
 
16.03.2011 г.
Чанта за лаптоп
Чанта за лаптоп AR1749 Промоционална цена 60.89 лв
 
16.03.2011 г.
Чанта за лаптоп
Чанта за лаптоп AR1577 Промоционална цена 59.06 лв
 
19.08.2010 г.
Промоция USB-001 BK, 2 Gb
Промоция USB-001 BK, 2 Gb - 11.96 лв. Промоцията важи до изчерпване на количествата
 
26.04.2010 г.
Значки с нестандартна форма
Рекламна агенция Джей Дизайн предлага голямо разнообразие от значки, с нестандартна форма и размери, както и магнитчета, отварачки и огледалца с ефектна пълноцветна реклама.
 
23.04.2010 г.
Фото чаши
Рекламна агенция Джей Дизайн Ви предлага сублимационен пълноцветен печат върху фото чаши.
 
12.02.2010 г.
Пълноцветен печат върху чадъри, уникален дизайн
Рекламна агенция Джей Дизайн прави пълноцветен печат върху чадъри, тениски, шапки, текстилни рекламни торбички и др. Разполага със собствена печатна база.
 
12.02.2010 г.
Дизайн и печатна реклама
Рекламна агенция Джей Дизайн предлага цялостен дизайн и печат на рекламни материали.
 
11.02.2010 г.
Внос на рекламни сувенири и оригинални промоционални продукти
Рекламна агенция Джей Дизайн прави внос на оригинални рекламни сувенири и промоционални продукти по много нови каталози.
 
11.02.2010 г.
Печат върху антистрес артикули
Рекламна агенция Джей Дизайн прави печат, включително пълноцветен, върху антистрес артикули.
 
11.02.2010 г.
Печат върху широка гама текстилни изделия
Рекламна агенция Джей Дизайн разполага с нова машина за печат на шапки,чанти и текстилни изделия, с възможност за печат и върху ръбове и ципове.
 
18.09.2008 г.
Печат върху чадъри
Рекламна агенция Джей Дизайн разполага със специална машина за печат върху чадъри, което дава възможност за печат на по-голям размер на печатаемото поле.
 
12.07.2008 г.
Топъл печат
Рекламна агенция Джей Дизайн разполага с нова полуавтоматична машина за топъл печат. Прави преге и голд печат.
 
11.10.2007 г.
Рекламни сувенири
Прави директен внос на сувенири
 
09.10.2006 г.
Нов адрес
София 1000, ул."Г.С.Раковски" №82, ет.1, ап.2 нови тел. (02) 981 72 98/981 72 99 факс (02) 989 75 29 GSM: 0899 977 015
 
09.10.2006 г.
Двуцветен тампонен печат
Рекламна агенция Джей Дизайн прави двуцветен тампонен печат
 
21.06.2005 г.
Логотопи
Рекламна агенция Джей Дизайн прави логотопи /обемни стикери, лого капки/
 

2019 Copyright Jdesign-bg.com  sales@jdesign-bg.com   изработка: УебДизайн Професионалистите се отличават