Луксозни ароматизатори за кола с първокласни парфюми

10 Декември 2021 г.

  • Луксозни ароматизатори за кола с първокласни парфюми

Рекламна агенция Джей дизайн с удоволствие Ви представя най-новите рекламни луксозни ароматизатори за кола Invame с уникални парфюми по избор.

Заповядайте в шоурума на рекламна агенция Джей дизайн и направете Вашият най-успешен избор. Избирате от различни и елегантни модели  ароматизатори в комбинация с първокласни парфюми. Ще имате възможност на живо да усетите 8-те неустоими аромата Invame и да поръчате Ваш персонален ароматизатор с парфюм за кола с вашето лого. Ароматизаторите за кола с парфюм са вашата изключително успешна реклама за вашия бизнес в колата на вашите бизнес партньори и клиенти.

Изберете най-подходящият за Вас ароматизатор. Ние Ви предлагаме:  алуминиеви ароматизатори с 5 вида различни текстури и цветове на телата, пластмасови ароматизатори с елегантни обемни стикери от цветен  полимерен материал с избор от 10 уникални форми или създайте Ваш 3D персонализиран дизайн на ароматизатор с парфюм!

Доверете се на професионализма на екипа на рекламна агенция Джей дизайн и рекламирайте Вашия бизнес, чрез висококачествените рекламни ароматизатори с парфюм с вашия бранд.

Рекламна агенция Джей дизайн разполага със
собствена печатна база и може бързо и качествено да брандира вашите рекламни ароматизатори с Вашето лого.

В рекламна агенция Джей дизайн Вие ще получите комплексно и професионално обслужване.
 
За нас ще бъде удоволствие да работим за Вас и Вашия успех !
 
Бъдете здрави !

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-0880-C01
Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19
Бенефициент: „АТА“ ООД
Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско и 0,00 лв. национално съфинансиране.
Начало: 11.10.2021 г. Край: 11.01.2022 г.

Повече информация за проекта
© Copyright  Jdesign  sales@jdesign-bg.com - Всички права са запазени.
изработка: УебДизайн