Настолен календар с мемо комплект с меки корици с корпоративен дизайн на клиента - M15417

M15417
Настолен календар с мемо комплект с меки корици с корпоративен дизайн на клиента

Описание на артикула:
Календар с меки корици 150х175мм, затворен с 12 календарни листа 150х85мм, 50 лепящи се бележки 80г/м2 100х72мм и 20 маркера в 5 цвята. Опаковани в индивидуална полиетиленова торба.

В цената е включена двустранната пълноцветна CMYK щампа на корицата и тази на листовете на календара от лицевата страна. Корицата е изработена от лъскава ламинация; това може да се промени на матово ламиниране с допълнителни разходи.

Количеството за поръчка винаги е кратно на 50 бр. Първото показано количество е MOQ за този артикул, в 1 дизайн.


Цени са валидни до второ нареждане. Цените включват доставка с камион с платено мито до един адрес в континенталната част на ЕС или DAP до Норвегия. Използвайте текущия обменен курс, за да получите цените във вашата местна валута.

Време за доставка и мостри

След потвърждаване на поръчката и визуализацията на произведението, масовото производство ще започне незабавно.

Производство на мостра само при поискване. Сумата не подлежи на възстановяване.
Транспорт с камион ок. 3-5 работни дни.

Всички разходи, свързани с промени в дизайна или анулиране на поръчка, ще бъдат фактурирани. Посочените срокове за доставка зависят от производствения капацитет и отпуските на доставчика

Срок за масово производство: до 15 работни дни


Цена по запитване

Размери: 150x175mm

Технологии за брандиране:
запитванеЕтикети

рекламен настолен календар с мемо комплект с меки корици с производство, рекламни настолни календари с мемо комплект с меки корици с производство, настолни календари с мемо комплект с меки корици с производство за реклама, рекламни настолни календари с мемо комплект с меки корици с производство за корпоративна реклама, рекламни настолни календари с мемо комплект с меки корици с производство за корпоративни събития, рекламни настолни календари с мемо комплект с меки корици с производство за бизнес подаръци, рекламни настолни календари с мемо комплект с меки корици с производство за промоции, внос на едро на настолни календари с мемо комплект с производство в българия, настолни календари с мемо комплект с меки корици с производство на едро в българия, печат на настолни календари с мемо комплект с меки корици с производство, брандиране на настолни календари с мемо комплект с меки корици с производство
© Copyright  Jdesign  sales@jdesign-bg.com - Всички права са запазени.
изработка: УебДизайн