Плажни продукти за реклама

17 Май 2020 г.

Плажни артикули за реклама

  • Плажни продукти за реклама


Лятото е пред нас.  Морето е най-подходящо място за реклама на Вашия бизнес

Ние вярваме, че съвсем скоро прекрасното Българско Черноморие ще бъде изпълнено с любители на морето.

Доверете се на професионалния екип на
рекламна агенция Джей дизайн и рекламирайте Вашия бизнес, чрез висококачествените сувенири за море подходящи за промоции и реклама .


Затова екипът на рекламна агенция Джей дизайн Ви напомня, че внася богата гама от продукти за плаж, подходящи за реклама: плажни чадъри, плажни топки, плажни възглавнички, плажни дюшециплажни пояси, плажни шезлонгиплажни постелки, плажни кърпи за реклама, плажни хавлии за реклама, плажни игри, джапанки за реклама, фризбита за реклама, бандани за реклама, шапки за плаж за реклама, бейзболни шапки за реклама, детски игри за плаж. Разполага със собствена печатна база и може бързо и качествено да брандира плажни артикули с Вашето лого.

Заповядайте в
шоурума на рекламна агенция Джей дизайн, за да видите изобилие от предложения на рекламни продукти за плаж и да направите правилния избор за Вашата реклама .

 
Помислете и за утрешния ден, когато Българското Черноморие ще бъде изпълнено с изобилие от рекламни материали за море с Вашето лого

Чрез рекламните плажни артикули, Вие ще напомняте във всеки един миг за Вас и Вашата дейност на Вашите клиенти, докато почиват на море, а и дълго време след това

 
Търговският отдел на рекламна агенция Джей дизайн е на Ваше разположение и работи в условие на извънредна обстановка, спазвайки всички изисквания и указания на щаба.

Ако желаете да поръчате рекламни материали за море с Вашето лого,  моля не се колебайте да се свържете с търговския отдел на рекламна агенция Джей дизайн.

В рекламна агенция Джей дизайн Вие ще получите комплексно и професионално обслужване.

 
За нас ще бъде удоволствие да работим за Вас и Вашия успех
 
Бъдете здрави

© Copyright  Jdesign  sales@jdesign-bg.com - Всички права са запазени.
изработка: УебДизайн