Термо чаша от неръждаема стомана RETUMBLER-myDRINQEO 350 мл - R12204

R12204
Термо чаша от неръждаема стомана RETUMBLER-myDRINQEO 350 мл

Описание на артикула:
Това е вечният и класически дизайн, който отличава термо чашата RETUMBLER-myDRINQEO от другите. Чашата от неръждаема стомана с покритие против пръстови отпечатъци разполага с практичен 360° капак и може да бъде персонализирана с цветен пръстен. В допълнение, меката основа може да се избира от 17 различни цвята. Всички конфигурируеми компоненти от фамилията Drinqeo се предлагат от склад в Кьолн.
Напълно без BPA, двустенна с вакуумна медна изолация, 350 ml. Поддържа напитката топла за осем часа и студена за 24 часа. Капакът може да се отваря/затваря с една ръка и позволява отпиване на 360°. Меката основа прави чашата неплъзгаща се върху всякакви повърхности и ги предпазва от надраскване.
Вашето лого/изображение може да бъде лазерно гравирано или тампонно отпечатано върху тялото на чашата. Като алтернатива върху неръждаемата стомана на капака може да бъде поставено силно видимо лазерно гравиране.
Цялата чаша може да се мие в съдомиялна машина. Включена е подаръчна кутия.
Тази статия е CO2e-неутрална чрез компенсация. Освен това се сглобява на нашия обект в Германия. По този начин спестяваме CO2e емисии по време на транспортиране

Срок на доставка: 6-7 календарни дни


Цена по запитване

Размери: 176 x 84 x 84 mm

Максимален размер на печатаемото поле: 30 x 135 mm

Технологии за брандиране:
запитванеЕтикети

рекламна термо чаша от неръждаема стомана retumbler-mydrinqeo с комбиниране на силиконови детайли, рекламни термо чаши от неръждаема стомана retumbler-mydrinqeo с комбиниране на силиконови детайли, термо чаша от неръждаема стомана retumbler-mydrinqeo с комбиниране на силиконови детайли за реклама, рекламни термо чаши от неръждаема стомана retumbler-mydrinqeo с комбиниране на силиконови детайли за корпоративна реклама, рекламни термо чаши от неръждаема стомана retumbler-mydrinqeo с комбиниране на силиконови детайли за корпоративни събития, рекламни термо чаши от неръждаема стомана retumbler-mydrinqeo с комбиниране на силиконови детайли за бизнес подаръци, рекламни термо чаши от неръждаема стомана retumbler-mydrinqeo с комбиниране на силиконови детайли за промоции, внос на едро на термо чаша от неръждаема стомана retumbler-mydrinqeo с комбиниране на силиконови детайли в българия, термо чаша от неръждаема стомана retumbler-mydrinqeo с комбиниране на силиконови детайли на едро в българия, печат на термо чаши от неръждаема стомана retumbler-mydrinqeo с комбиниране на силиконови детайли, брандиране на термо чаши от неръждаема стомана retumbler-mydrinqeo с комбиниране на силиконови детайли
© Copyright  Jdesign  sales@jdesign-bg.com - Всички права са запазени.
изработка: УебДизайн