Чадъри | Внос на чадъри | Чадъри наедро | Печат на чадъри

28 Юни 2020 г.

  • Чадъри | Внос на чадъри | Чадъри наедро | Печат на чадъри


Лятото е в разгара си !  Леят се обилни дъждове !

Това е най-подходящият момент за Вашата реклама. Брандирайте Вашето лого на чадъри и ги превърнете в подвижна реклама на Вашата марка и вашия бизнес !

Чрез рекламни чадъри с Вашето лого, Вие ще напомняте във всеки един момент за Вас и Вашия бизнес на Вашите клиенти, бизнес партньори и на всички, с които те се движат или разминават през дъждовните летни дни !

Рекламна агенция Джей дизайн внася богат асортимент висококачествени чадъри в различни цветове, подходящи, както за реклама, така и за търговски обекти: ветроустойчиви сгъваеми чадъри, ветроустойчиви чадъри, чадъри с автоматично отваряне и затваряне, автоматични сгъваеми чадъри, автоматични голф чадъри, ръчни голф чадъри, реверсивни чадъри, автоматични реверсивни чадъри, чадъри за двама, чадъри за ВИП персони, детски чадъри, чадъри с формата на сърце или квадрат, чадъри с презрамки, чадъри с индивидуален дизайн, ретро чадъри, плажни чадъри. В офиса на рекламна агенция Джей дизайн Вие можете да видите цялото това изобилие и разнообразие от модели и цветове на чадъри подходящи за Вашата реклама.

Доверете се на професионалния екип на рекламна агенция Джей дизайн и рекламирайте Вашия бизнес, чрез висококачествените чадъри за дъжд и чадъри за плаж подходящи за промоции и реклама с Вашето лого !

В рекламна агенция Джей дизайн Вие ще получите комплексно и професионално обслужване.

Внос на рекламни чадъри за дъжд и рекламни чадъри за плаж, печат на рекламни чадъри за дъжд и  печат на рекламни чадъри за плаж. Ще Ви бъде направен п
редпечат за печат на Вашите чадъри, за да видите, как те ще изглеждат, след като бъдат напечатани.

Екипът на рекламна агенция Джей дизайн проявява гъвкавост по отношение на всеки един клиент и е в състояние да отговори на изискванията за качество и срок за изпълнение на всяка една поръчка и на най-претенциозните си клиенти.

 
Всяка некачествена реклама, е антиреклама за нас и нашите клиенти. Затова основен преоритет на екипа на рекламна агенция Джей дизайн  при изпълнението на всяка поръчка на нашите клиенти е качеството !
 
Можете да разчитате от наша страна на пълно съдействие за експедитивна организация за внос и печат, така че да се включим в желания от Вас срок и да отговорим на Вашите изисквания и критерии за качество и професионално изпълнение на всяка една поръчка.


Заповядайте в шоурума на рекламна агенция Джей дизайн, за да видите изобилие от предложения на разноцветни рекламни чадъри подходящи за Вашата реклама и  направите правилния избор !
 
Търговският отдел на рекламна агенция Джей дизайн е на Ваше разположение и работи в условие на извънредна обстановка, спазвайки всички изисквания и указания на министерството на здравеопазването, за безопасна работа и безопасни контакти.

Ако желаете да поръчате чадъри за дъжд или чадъри за плаж  с Вашето лого,  моля не се колебайте да се свържете с търговския отдел на рекламна агенция Джей дизайн.
 
За нас ще бъде удоволствие да работим за Вас и Вашия успех !
 
Бъдете здрави !
!!

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-0880-C01
Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19
Бенефициент: „АТА“ ООД
Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско и 0,00 лв. национално съфинансиране.
Начало: 11.10.2021 г. Край: 11.01.2022 г.

Повече информация за проекта
© Copyright  Jdesign  sales@jdesign-bg.com - Всички права са запазени.
изработка: УебДизайн