За нас

Рекламна агенция Джей Дизайн, юридически представлявана от АТА ООД
Идент.№ 125556625, Идент.№ ДДС BG 125556625
Адресна регистрация: София 1309, ж.к. Илинден, бл. 146 вх.Б, ап.32
Адрес офис: София 1233, ул. Лютиброд № 11
МОЛ Светлозар Атанасов
 
www.jdesign-bg.com
 
Рекламна агенция Джей Дизайн Ви ПРЕДЛАГА
 
РАЗЛИЧНАТА РЕКЛАМА
ИЗОБИЛИЕ И РАЗНООБРАЗИЕ ОТ НЕСТАНДАРТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ИДЕИ
 
31-на години
не спираме да се развиваме, да внедряваме нови технологии и да увеличаваме спектъра на стоки и услуги, които предлагаме, за да отговорим на  клиентите с най-високи критерии и изисквания за качествена корпоративна реклама

 
Рекламна агенция Джей Дизайн, юридически представлявана от АТА ООД  работи и се развива в сферата на рекламата от 1992 год. Фирмата първоначално е регистрирана като ЕТ “Светлозар Атанасов-21” на 06.04.1992 г., булстат 835011669 Е. На 18.08.2005 г. е създадена АТА ООД. На 01.09.2005 г. въз основа на чл.489 и сл. от ГКП във връзка с чл.16, ал.1 ТЗ ЕТ “Светлозар Атанасов-21” прехвърля на АТА ООД предприятието си като съвкупност от права, задължения и фактически отношения.
 
Рекламна агенция Джей Дизайн ПРАВИ
 
Комплексно обслужване
      - внос на рекламни и промоционални продукти от нисък, среден и висок клас, рекламен текстил и бележници. Работи с над 40 европейски доставчици и производители с оглед да осигури изобилие и разнообразие на продуктите, които предлага на своите клиенти;
      - разполага със:
      - собствена печатна база и прави уникални за България услуги;
      - отдел по дизайн;
      - отдел опаковане и  експедиция.
      - прави внос и изработва полимерни клишета за тампонен печат;
      - изработва сувенири по индивидуален дизайн на клиентите;
      - прави предпечат и дизайн на рекламни материали и сувенири.

Рекламна агенция Джей дизайн РАБОТИ С ПРОИЗВОДИТЕЛИ на USB, Power banks, химикалки, монетници, магически и антистрес фигури. Внася USB и външни батерии с гаранция от различните доставчици съответно 6 месеца, 1 година, 15 години и доживотна гаранция.

Целта ни е да предоставяме на клиентите си уникални и качествени предложения и да им  осигуряваме богат асортимент. За целта работим и с европейски производители, които са се доказали в годините със своето качество и разнообразие. Критериите, по които подбираме нашите доставчици са:
      - първи предлагат иновативни продукти;
      - коректност в партньорските отношения;
      - качество на предлаганите продукти;
      - цени, които съответстват на качеството;
      - разнообразие;
      - кратки срокове на доставка.

Рекламна агенция Джей Дизайн е ексклузивен представител за България на италианската фирма за кожени ключодържатели Rowe. Представител е на хонландска фирма производител на висококачествени чадъри с над 60 години опит в производството на чадъри.

Рекламна агенция Джей Дизайн прави внос, брандиране и експедиция на рекламните и промоционални продукти на няколко мултинационални компании до технте офиси в целия свят, чрез техните представителства в България.
 
Рекламна агенция Джей Дизайн РАЗПОЛАГА със собствена печатна база и прави широк спектър от технологии за брандиране на рекламни и промоционални продукти, рекламен текстил и рекламни бележници.
 
      - лазерно гравиране на цилиндрични продукти с ротация до 360 градуса с диаметър до 11 см и персонализация на метални чаши, метални бутилки, термоси, метални химикалки и други – уникална услуга за България;
      - лазерно гравиране на цилиндрични продукти с ротация до 360 градуса с диаметър до 11 см и персонализация на стъклени бутилки, стъклени чаши, керамични чаши и други;
      - лазерно гравиране на плоски метални продукти с височина до 15.5 см и персонализация;
      - лазерно гравиране на плоски еко, бамбукови, коркови и дървени продукти с персонализация;
      - лазерно гравиране на плоски стъклени и керамични продукти с персонализация;
      - дигитален пълноцветен UV печат  на цилиндрични сувенири с диаметър до 11 см с ротация до 360 градуса и персонализация .
      - дигитален пълноцветен UV печат  на плоски продукти с височина до 15,5 см и персонализация;
      - многоцветен ротационен печат на цилиндрични продукти с ротация до 360 градуса – уникална услуга за България;
      - ситопечат на рекламен текстил, рекламни тениски, рекламни якетя, рекламни поло блузи, рекламни сувенири, рекламни чадъри, календари, рекламни бележници и други;
      - трансферен ситопечат на рекламни чанти, рекламни раници, рекламни хладилни чанти, рекламни шапки, ленти за бадж и други;
      - ротационен ситопечат на силиконови гривни със специални гъвкави мастила;
      - четирицветен тампонен печат на рекламни химикалки и бизнес рекламни подаръци;
      - двуцветен тампонен печат на рекламни корпоративни подаръци с нестандартна форма с размер на печата до 9 см;
      - дигитален пълноцветен трансферен печат на рекламни чанти, рекламни раници, рекламни торби, рекламни хладилни чанти, рекламни шапки, ленти за бадж и други;
      - пълноцветен сублимационен печат на рекламни чаши, рекламни бутилки и рекламни продукти от полиестерен текстил;
      - голд печат на рекламни бележници, покани, визитки, торби и други;
      - сухо преге на бизнес подаръци, рекламни бележници, покани, визитки и други;
      - печат на силиконови продукти,  продукти с гумирано покритие и други трудни за печат продукти;
      - печат на козметични, парфюмерийни и фармацевтични флакони и бурканчета;
      - печат на сатенени ленти;
      - производство но значки тип бутон и значки с пинс;
      - фирмени печати;
      - полимерни клишета за тампонен печат и други;
      - широкоформатен печат;
      - банери.

За да поддържа интереса на клиентите си, Рекламна агенция Джей Дизайн, непрекъснато:
      - РАЗШИРЯВА фирмите, от които прави внос, в резултат, на което непрекъснато обновява асортимента на предлаганите рекламни и промоционални сувенири;
      - РАЗШИРЯВА печатната база. Целта е да увеличава технологиите за брандиране и да прави уникални за България услуги, да прави това, което другите немогат;
      - РАЗШИРЯВА дейностите си.
 
Рекламна агенция Джей Дизайн ПРЕДЛАГА на клиентите си кратки срокове, конкурентни цени, гарантира високо качество при изпълнение на поръчките и коректност в отношенията.
 
Силата на рекламна агенция Джей дизайн е в нейния единен и сплотен екип. Управленски екип с 30 години опит в сферата на рекламата и висококвалифицирани, креативни, всеотдайни и отговорни специалисти с високи критерии за качество, които:
      -   професионално ще Ви консултират и насочат в избора на подходящи сувенири и технологии за брандиране, така че в зависимост от различните Ви нива на контакти с партньори и клиенти, да оставите траен спомен за Вас и Вашата фирма;
      -   ще направят високо качествено брандиране на избраните от Вас продукти за корпоративна реклама с най-подходящата и най-рентабилната технология;
      -   ще проявят гъвкавост по отношение на сроковете за внос и сроковете за брандиране при изпълнение на поръчката, така, че да отговорят на Вашите изисквания за срокове.
 
От сайта на Рекламна агенция Джей Дизайн Вие можете да получите представа за огромното изобилие и разнообразие от рекламни и промоционални сувенири, рекламен текстил, рекламни бележници, които внасяме и широкия спектър на  технологии за брандиране, които правим.
 
 
Сайтът на рекламна агенция Джей дизай дава възможност след регистрация в сайта,да получите права на достъп и след влизане с парола Вие можете да разгледате On-line каталозите, по които рекламна агенция Джей дизайн прави внос.
 
Асортиментът от рекламни сувенири в сайта на рекламна агенция Джей дизайн непрекъснато се увеличава и обновява.
 
Рекламна агенция Джей Дизайн разполага с шоу рум, в който можете да видите изобилие и разнообразие от мостри на рекламни и промоционални сувенири, рекламен текстил и рекламни бележници и да получите информация за най новите и иновативни продукти и технологии за брандиране.
 
Заповядайте в офиса на рекламна агенция Джей дизайн, за да направите правилния избор на Вашите рекламни бизнес сувенири и промоционални продукти, рекламен текстил и рекламни бележници.
 
Нашата цел е чрез рекламата изработена от екипа на рекламна агенция Джей Дизайн Вие да оставите траен спомен за Вас и Вашата фирма във вашите клиенти и бизнес партньори.
 
За екипа на Рекламна агенция Джей дизайн ще бъде удоволствие да работи за Вашето успешно представяне.
 
Всяка некачествена реклама, е антиреклама за нас и нашите клиенти, затова основен преоритет на екипа на рекламна агенция Джей дизайн  при изпълнението на поръчките на нашите клиенти е качеството.
 
Можете да разчитате от наша страна на пълно съдействие за експедитивната организация за внос и печат, така, че да се включим в желания от Вас срок и да отговорим на Вашите изисквания и критерии за качество и професионално изпълнение на всяка една поръчка.
 
Зад всяка цена стои определено качество.
 
 
 
 
© Copyright  Jdesign  sales@jdesign-bg.com - Всички права са запазени.
изработка: УебДизайн